Top

Minix Neo U1 Lollipop 5.1 voorzien van Kodi 16.1 full loaded INCL. A2 Lite flymouse/keyboard

 • Minix Neo U1 Lollipop 5.1 voorzien van Kodi 16.1 full loaded INCL. A2 Lite flymouse/keyboard
 • Minix Neo U1 Lollipop 5.1 voorzien van Kodi 16.1 full loaded INCL. A2 Lite flymouse/keyboard
 • Minix Neo U1 Lollipop 5.1 voorzien van Kodi 16.1 full loaded INCL. A2 Lite flymouse/keyboard
 • Minix Neo U1 Lollipop 5.1 voorzien van Kodi 16.1 full loaded INCL. A2 Lite flymouse/keyboard
 • Minix Neo U1 Lollipop 5.1 voorzien van Kodi 16.1 full loaded INCL. A2 Lite flymouse/keyboard
179,00
per st. incl. A2lite
147,93 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 á 2 werkdagen


 
Inclusief A2Lite flymouse/toetsenbord
voorzien van Kodi 16.0 Full loaded, plug and play.

Ultra -Power Efficiency

De 'Next generation" 64 - bit architectuur van NEO U1 CPU scoort als beste in hun klasse voor energie-efficiëntie. Minimaal stroomverbruik Media Hub.
De MINIX NEO U1 kan veilig 24 uur per dag aanstaan zonder dure elektriciteitsrekening.

Nauwgezet Engineered
De MINIX NEO U1 is gemaakt voor perfectie. Verbazingwekkend scala aan functies zijn verpakt in een slanke en compacte stijlvolle vormgeving.
Het thermische gecontroleerd management systeem betekent dat je nooit meer gestoord wordt door lawaai , terwijl u geniet van al het entertainment binnen uw handbereik .
De MINIX NEO U1 is de voortzetting van de NEO SERIE media hubs van de hoogste kwaliteit.

Ultra - Responsive
De MINIX NEO U1 biedt betere prestaties van toepassingen en reactie snelhied dankzij 5.1.1 Lollipop waar de MINIX NEO U1 op draait. De exclusieve launcher van MINIX presenteert een schone, goed ontworpen en toegankelijke interface die het vinden van wat u wilt eenvoudiger dan ooit maakt . Ook zit standaard onze FOTA ( Firmware - Over-The - Air) Update- systeem voorgeïnstalleerd. Dit betekent dat alle updates beschikbaar zullen zijn om te downloaden en automatisch te installeren zijn op uw MINIX NEO U1.

Levendige 10-bit kleur
De MINIX NEO U1 ondersteunt H.265 tot 10 bits kleuren.
Een aanzienlijke verhoging van het dynamisch bereik van de weergegeven kleuren ,
het toevoegen van nieuwe diepten en levendige beeldkwaliteit.
Nooit eerder vertoond op Android Media Players.

Beleef een overweldigende bioscoopervaring
De MINIX NEO U1 is gebouwd voor de video- puristen. De MINIX NEO U1 levert een ongelooflijk rijke en intense bioscoopervaring . Het is onze eerste Media Hub voor Android @ 60Hz, met baanbrekende geavanceerde technologieën die video-uitgang tot 4K tot ultra ondersteunen en daardoor scherpere 4K beelden en verbeterde kwaliteit van het afspelen van uw media weten te bereiken.

Ultra - connectiviteit
In de MINIX NEO U1 verschuilt de nieuwste draadloze ontwikkelingen.Met het inbouwen van 802.11ac 2 x 2 MIMO Dual-Band WiFi ( 2.4GHz / 5.0GHz ) , een combinatie van zowel een interne als externe antenne, dit om razendsnelle en foutloze streaming te bereiken. De MINIX NEO U1 beschikt ook over Gigabit Ethernet voor degenen die liever een bekabelde verbinding willen.

Specificatie:
 • Amlogic S905 quad core ARM Cortex-A53 @ up to 2.0GHz
 • penta-core Mali-450MP GPU @ 750 MHz
 • Android 5.1 Lollipop
 • 2GB DDR3 systeem geheugen
 • 16GB eMMC intern geheugen
 • 5.0 flash + micro SD card slot
 • Video Output – HDMI 2.0 up to 4K @ 60 Hz with HDMI CEC support
 • Audio – HDMI, optical S/PDIF, and 3.5mm headphone and microphone jacks
 • Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n/ac
 • Wi-Fi (2×2 MIMO)
 • Bluetooth 4.1
 • USB – 3x USB 2.0 host ports
 • 1x micro USB OTG port
 • Power Supply –  5V/3A

Neo U1 Android mediaplayer

Na een serie Windows Mediaplayer aankondigingen, is het weer tijd voor een model op basis van Android. De Minix Neo U1 vormt de basis voor een nieuwe generatie.

Minix maakt voor de Neo U1 gebruik van de Amlogic S905 chipset. Hoewel Minix meestal een pioniersfunctie heeft bij het uitkomen van een nieuwe chipset, kiest Minix nu een andere strategie. Waar andere fabrikanten vooral zo goedkoop mogelijke hardware op basis van deze chipset bouwen, gaat Minix voor een premium beleving.

Zo voorziet Minix de Amlogic S905 van dual–band WiFi met ondersteuning voor het snelle ac. Ook is er ondersteuning voor Bluetooth 4.1. Daarmee is ook draadloos internet prima te gebruiken voor het streamen van films en series. Om het wisselen van apps vlotter te laten verlopen voegt Minix 2GB aan werkgeheugen toe en je krijgt 16GB opslagruimte. Tenslotte heeft Minix geïnvesteerd in een veel grotere heatsink.

Waar de Minix Neo X8-H serie al in staat was om 4K beelden met 30Hz op het beeld te zetten, kan deze nieuwe hardware 4K op 60Hz aan. Dit levert een veel soepeler plaatje op.

Minix-Neo-U1-Aansluitingen

Hoewel de box sterk lijkt op de X8-series van Minix, zijn de posities voor de verschillende aansluitingen op de schop gegaan. Zo zitten alle USB poorten nu aan de rechter kant.

De Minix Neo U1 zal out of the box op Android 5.1 draaien. Deze draait in een eigen skin van Minix. Minix heeft bovendien een aantal aanpassingen gemaakt zodat de ervaring meer lijkt op die van Android TV. Minix voorziet de Neo U1 van updates via een automatisch systeem.


Reviews (0)
Vertel door
@
@

Gerelateerde producten